torsdag 27. juni 2013

Lister, spotlights og stikkontakter

Alle spotlightsene er kommet på plass! Samt gulvlister, taklister, vinduskarmer, stikkontakter og lysbrytere! Snart helt ferdig med stue og kjøkken!








søndag 16. juni 2013

Varmepumpe

For noen dager siden fikk vi installert varmepumpe. Ikke det lekreste å se på, men det blir i det minste godt og varmt i huset til høsten og vinteren.




lørdag 8. juni 2013

Litt nytt


Med to gutter og mye søl, fant jeg ut at det hadde ikke vært så dumt med en voksduk...



 For et par dager siden fikk jeg disse flotte rosene av handymannen :-)


I helgen har vi besøk fra Bergen. To av kameratene til handymannen kom sørover en tur, og de hjalp til med å bære inn kjøleskapet. Utrolig deilig å slippe å gå ned i kjelleren til kjøleskapet der. De var også med og bar inn den nye ovnen, og satte den gamle ned i kjelleren. Tusen takk! :-)


fredag 7. juni 2013

mandag 3. juni 2013

Begynt så smått å møblere...

 Selv om det fremdeles mangler mye før vi er ferdige med stuen/kjøkkenet, er det utrolig deilig å kunne sette på plass noen møbler og endelig kunne bruke rommet.
Disse stolene bestilte vi fra TM Design.


Spisebordet er fra Fagmøbler. Det er så stort og godt, og med de to ekstra klaffene kan vi fint sitte seksten stykker rundt bordet.


Foreløpig står bare overskapene utover gulvet... 



Sofakroken...






søndag 2. juni 2013

Parkett!

I helgen har handymannen lagt parkett! Jeg var på jentetur i Berlin hele helgen, og når jeg kom hjem så det slik ut!! Jammen er han god :-)

Parketten er mattlakkert en-stavs eikeparkett fra Gulvspesialisten.


Slik kommer det til å se ut med gulvlistene: